სამეცნიერო რეცენზირებადი/რეფერირებადი ჟურნალი აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტის მოამბე ISSN 2233-3711

ფორთოხლის წვენის სასმელი მემბრანული პროცესების გამოყენებით

სტატიაში წარმოდგენილია ფორთოხლის ჯიშის „ადგილობრივი“, ნატურალური წვენიდან სასმელის მიღება მემბრანული ტექნოლოგიის გამოყენებით. შემუშავდა სასმელის რეცეპტურა. დამზადდა და ექსპერიმენტული…

იამზე ჩხარტიშვილი, რაულ გოცირიძე, დოდო აბულაძე

აგრარული და ბიოლოგიური მეცნიერებები | #1(13), 2019

სტატიაში წარმოდგენილია ფორთოხლის ჯიშის „ადგილობრივი“, ნატურალური წვენიდან სასმელის მიღება მემბრანული ტექნოლოგიის გამოყენებით. შემუშავდა სასმელის რეცეპტურა. დამზადდა და ექსპერიმენტული კვლევის შედეგად

სტატიის ჩამოტვირთვა